Jag bara måste få klaga!

Det är ingen ordning, det är ingen balans. Jag mår illa av att vara hemma. Jag mår illa av att försöka klura ut hur jag ska möblera för att få ett så bra men simpelt boende under minst sommaren. Det enda som ger mig lite framtidstro är att söka jobb, googla runt, försöka hitta en lösning för att inte bo här i höst. Men det ser rätt så mörkt ut.
 
Jag är så less. Jag behöver idéer.

less och målmedveten

Efter två månaders stök och bök så har lugnet lagt sig över de flesta praktiska saker. Lill-Lasse står i sin box och sin sjukhage dag ut och dag in men han ska få komma ut i större områden allt eftersom, röntgad och läkt som han är. Jag har börjat inom hemtjänsten för andra sommaren. Jag bor i denna lägenheten för första sommaren. Jag har nått stadiet av att bara vänja mig och köra på. Men det som är annorlunda sen förra året är att jag i år inte vill vara hemma utan väljer gärna jobbet före hemmet. Jag vill inte bo här, som sagt. Absolut inte.

Men jag ska gå på mammas råd att inte bo i ett flyttlass utan att försöka inreda så gott det går för att få en så avslappnande miljö som möjligt under den tid jag är här. Men ändå, ni vet. Vissa saker orkar man bara inte bry sig om.
 
Och regnet bara öser ner. Och jag ska se om jag kan hitta en begagnad klädmajor (?) och fler jobb att söka i Western Götaland.

Förändringar

Ja, nu sitter jag i lägenhet. Jag borde egentligen byta blogg, "mitt liv i lägenhet" med 100m till närmaste mack och pizzeria på andra sidan av huset. Så enerverande. Så jäkla enerverande!

Behöver jag säga att jag upplever flytten som en enerverande förändring och med den en påfrestande kris? Jag har för länge sen konstaterat att jag mår bäst av att bo i skogen med närhet till hästarna. Jag är inte nöjd!  Jag vill bo på ett ställe där möjlighet till inkomst finns och likaså möjlighet till ridmässig utveckling. Jag har utbildning och snart även diplom av utbildningen. Jag kan en jäkla massa och mina främsta bra sidor ligger i kommunikationen, motivation, stöd och utveckling. Jag har en tydlig vision om hur mitt liv ska se ut och just nu är jag som mest motiverad att söka jobb som kan möjligöra denna livsvisionen.

En vision där Virserum inte är hemma. Så tills vidare jag inte löser det så jag kan ställa upp en husvagn vid ett stall och använda det som extrahem när vädret tillåter. Jag hoppas ni håller tummarna fortfarande.
 
En vision som kräver att jag söker jobb i rätt delar av landet. Så det tänker jag göra nu. Minst tre stycken och inte sommarjobb. 3 x 3 geografiska ställen.

Jag tar gärna emot tips angående boende och lösdrift (med möjlighet till box) i westernghettot. Till 2-3 hästar beroende på vad mamma känner angående sin grabb. Inget ovanligt dyrt och gärna där hyran kan minskas mot stalljour.

RSS 2.0