No words!

Ni vet hur det ibland kan låta som att någon bara mår dåligt eller har det jobbigt dagarna i ända? Idag tänker jag skriva ett till inlägg som blir kort.
 
Många stenar har lättats från mina axlar senaste veckorna. Just idag känns det som att jag inte har så många stenar kvar som tynger och livet börjar återgå till det normala + lite till. Jag orkar leva som jag gjort hela vintern samtidigt som jag jobbar! Och blir jag trött av en hård jobbarvecka tar det bara en sovmorgon för mig att återhämta mig. Det känns som att ett under har skett! Precis som en god vän sa när även han hade återkommit till ett jobb och att det denna gången gick, nu händer det mig också! Jag är så förbaskad glad!

Klockan är ett, ute i kylskåpet står det ny mandelmjölk, två mindre flyttkartonger och nybakat bröd. Det finns harmoni i mitt lilla boende! Och nu ska jag snart åka ut till sommarhuset och kolla till hästarna. Lilla underbara Ubbe ska få sig en liten tur i rundkorallen igen och lilla älsade Pralinen ska få sin konvalecenshov lite mer raspad.
 
Life is good!

RSS 2.0