Fenomenal dag!

Med tanke på att det har gått tre dygn sen senaste tabletten så räknade jag med att det skulle bli mer motstånd idag. Fast jag har inte märkt av nånting, jag har snarare upplevt en förbättring. Nu får ni inte misstolka, jag tror inte förbättringen beror på att jag har slutat med medicinen utan på mitt förändrade andningsmönster. Utan den förändringen hade det inte blivit någon förbättring. Den där känslan av att nått är fel -den är borta (fast den kommer tillbaka om jag stressar utan att tänka på min andning). Jag känner mig fri. Jag känner mig kapabel. Jag känner mig oövervinnerlig. Jag har alltid kunnat lita på mig själv, att jag ska lösa knipor och grejer men nu känns det inte ens som att jag kommer hamna i så många knipor. Svårt att förklara. Jag upplever inte situationer som så svåra längre, inte på samma vis. Jag reagerar som jag vill, som jag önskar att jag skulle göra, jag blir inte överväldigad, förlamad.

Jag förstår själv att detta är rätt så skört. Att nu när jag belastar mer måste jag verkligen göra mina övningar och verkligen lyssna på min kropp. Jag är all in på detta. Kom igen livet <3

challenge accepted!

Brett Dennen - Ain't No Reason: http://youtu.be/CDMqyv-fqm4 <3

Jag har i typ en vecka vetat om att jag blivit mer kurvig, jag har märkt det på kläderna och på bilder. Jag har INTE velat ställa mig på vågen, den har redan under två år visat min smygande viktuppgång. Jag skyller allt på medicinen, Olanzapinet, för det var där det började. Helt plötsligt började jag gå upp av allt jag åt och det enda sättet att hålla vikten nere var att byta ut frukost mot dietshakes, äta mindre lunch eller ingen alls. På 3 shakes om dagen låg vikten still! En normal människa skulle ju (vara hungrig) gå ner i vikt eller märka av det på nått vis. Men nej då... Jag kunde äta en banan, en shake och 2 dl mandelmjölk och ligga still i vikt, på den nivån var det.

Så idag beslutade jag mig att sluta med Olanzapinet (2,5mg) och innan jag gick och la mig i sängen så ställde jag mig på vågen.... LITE MER ÄN 69 KG! Jag har aldrig någonsin legat så högt innan *kräks lite*. Jag behöver alltså gå ner runt 5 kg så tills vidare jag inte börjar träna upp viktmassa. Katastrof!

Bootcamp Kajsa Nilsson, here we go!

Frågan är vilken väg jag vill ta, frukt- grönt- och shakes/smoothiedieten verkar mest lockande. Jag måste ju samtidigt ge kroppen vad den behöver för att klara av att göra sig av med medicinen. Nått att sova på!

Imorgon kommer en efterlängtad våg av förändringar <3

Fina Ubben












RSS 2.0