Skitinlägg.

Jag vet inte hörrni. Det är skitjobbigt just nu. Jag får ta trapporna i olika etapper eftersom det gör så satans ont i benen. Jag plockade även fram en stol så jag kunde duscha i lugn och ro. Jag tycker verkligen att detta är helsjukt. Och på sätt och vis känner jag mig svag som återigen sitter i denna sitsen - vad hade jag kunnat göra annorlunda? Mer andningsövningar och ännu mer andningsövningar. Jag går på reserver som är tömda sen tre veckor eller nått. Jag vet inte ingenting mer än att jag är orolig.

Det är så väldigt mycket som händer hela tiden och jag hinner inte med att sortera. Jag hinner inte med och skit samlas i högar, i hörnor, under stolar och under naglar.

Jag orkar inte hålla i alla trådar och min överlevnadsinstinkt får mig fokuserad på enbart Olivia. Olivia är anledningen till att jag tar mig vidare just nu. Och de vänner som i princip dagligen pratar med mig.

Jag ska försöka svälja gråten, svälja smärtan och lägga mig i sängen med ett par serier. Imorgon går jag till jobbet. Imorgon är en ny dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0